

ساختار این دریچه کولر خطی به این صورت می باشد که در حاشیه خود دارای یک فریم با جنس پروفیل آلومینیوم می باشد. خطوطی موازی به صورت شکل T داخل کادر این دریچه قرار دارد که سبب می شود هوای تعدیل شده از دهانه دریچه در محیط منتقل شود.
دریچه کولر اسلوت به صورت سقفی و دیواری موجود است که مورد کاربرد آن بیشتر به صورت سقفی مورد استفاده قرار می گیرد و در برخی شرایط به دلایلی خاص به صورت دیواری نیز کاربرد دارد.
ویژگی و خصوصیات به کار گرفته شده در طراحی دریچه کولر خطی اسلوت
خطوط موازی T شکل دارای فاصله هایی در بین خود هستند که این فاصله ها هر یک شیار و یا یک اسلوت را تشکیل می دهند. اگر یک دریچه کولر خطی اسلوت در قسمت میانی خود دارای تیغه T شکل باشد به صورتی که دریچه را تقسیم به دو شیار کند، به آن دریچه دو اسلوت می گویند.
به منظور ایجاد تعادل کافی و مناسب به هنگام هوا رسانی در داخل بدنه درونی آن، قطعاتی از جنس پلاستیکی و به رنگ مشکی استفاده شده است.
دریچه کولر اسلوت که با دمپر و بی دمپر موجود می باشد. دمپر آن ساختاری کاملا گوناگون با دیگر محصولات دارد و به صورت کشویی عمل خواهد کرد و به عنوان یکی از گران ترین دریچه های کولر می باشد.
عوامل تاثیر گذار در قیمت دریچه کولر خطی اسلوت
وجود PVC پلاستیکی که در ساختار این دریچه کولر اسلوت خطی به کار رفته است، سبب شده است که این مدل دارای قیمت بسیار بالا تری در مقایسه با دیگر محصولات باشد.
عواملی دیگر مانند وجود دمپر خاص در این دریچه، ابعاد و به کار بردن رنگ پودری استاتیک با کیفیت، از جمله مواردی می باشد که در تعیین قیمت کاملا موثر و تاثیر گذار است.