

اگر برای از بین بردن رسوب های کولر آبی خود قصد استفاده از جوهر نمک یا مواد سفید کننده، سرکه، جرم گیر ها و رسوب گیر های مخصوص را دارید، موسسه فنی تکوک مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد می دهد. در ابتدا پیش از اقدام به انجام این کار دستگاه را خاموش کنید و برای اطمینان بررسی کنید که آیا باد از دریچه کولر خارج می شود یا خیر. با ما همرا باشید تا نکات ایمنی طریقه استفاده از هر یک را برای شما بیان کنیم.
استفاده از جوهر نمک یا مواد سفید کننده و یا محلول سرکه
برای به کار بردن این مواد باید حتما دستکش ایمنی مخصوص داشته باشید زیرا که اسیدی و خطرناک هستند و توجه داشته باشید که این کار را در بازه ی زمانی زیادی نباید انجام دهید و باید فورا اقدامات نظافتی خود را به پایان برسانید. طریقه استفاده به این صورت می باشد که باید در ابتدا تمامی آب را تخلیه کنید که برای انجام این کار باید دریچه تخلیه آب کولر را باز کنید و سپس مجدد آن را وصل نمایید، جوهر نمک یا سفید کننده را در کف سینی ریخته، مقداری صبر کنید و سپس با آب فراوان شستشو دهید.
سرکه خانگی نیز دارای خاصیت رسوب زدایی است. برای مواردی استفاده از این محلول مناسب می باشد که رسوب زیاد نیست، در چنین شرایطی استفاده از محلول آب و سرکه یا سرکه به تنهایی می تواند به کار تمیز کاری شما کمک شایانی کند. در حین انجام این کار نیز توجه داشته باشید سرکه مدت زمان طولانی در کولر باقی نماند و سریع آن را تخلیه نمایید.
استفاده از جرم گیر و رسوب گیر کولر آبی
یکی از راه های کم خطری که برای زدودن جرم کولر آبی می توان مورد استفاده قرار داد، جرم گیر های مخصوص می باشند که نسبت به جوهر نمک دارای خاصیت خنثی تری هستند.
رسوب گیر هایی که مخصوص تمیز کردن این وسایل تولید شده اند، نوعی از رسوب گیر های رزینی هستند و دارای ساختار فیلتر دار می باشند و فیلتر آن ها را باید مرتبا تمیز کرد و بعد از گذشت مدت زمانی مشخص باید اقدام به تعویض آن کرد. فیلتر های رزینی دارای محفظه ی شیشه ای هستند و دارای ورودی و خروجی می باشند. این انواع به منظور جذب کامل تمامی املاح و سخت کننده های آب به صورت ترکیبی از رزین های کاتیونی و آنیونی ساخته شده اند.